26
|
|
799
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
25
|
|
665
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
24
|
Kim, Y.S., Kim, J.Y., Lee, K.W., Kim, S.H., Wee, J.J. and Lee, H.J., 2002, Inhibitory effect of tumor cell proliferation and induction of G2/M cell cy
조회수 799
식품공학과
06.10.25
|
799
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
23
|
Kim, T.H.. Kim, T.H., Shin, J.H., Yu, E.J., Kim, Y.S. and Lee, H.J., 2002, Characteristics of aroma-active compounds in the pectin-elicited suspension
조회수 730
식품공학과
06.10.25
|
730
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
22
|
|
706
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
21
|
Cho, I.H., Kim, T.H., S.K, Lee, H.J. and Kim, Y.S., 2002, Analysis of volatile compounds in bulgogi, Food Sci. Biotechnol. Vol.11(3): 303-309
조회수 678
식품공학과
06.10.25
|
678
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
20
|
이유진, 최재연, 이형주, 장해춘, 김정환, 김영석, 정대균, 김소미, 이종훈, 2002, 김치 유래 젖산균의 Cell-envelope proteinase 존재 확인, 한국미생물생명공학회지. Vol. 30(2): 116-122
조회수 729
식품공학과
06.10.25
|
729
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
19
|
|
711
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
18
|
|
698
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|
17
|
|
716
|
식품공학과 |
2006-10-25 |
|