66
|
|
768
|
식품공학과 |
2011-04-27 |
|
65
|
|
677
|
식품공학과 |
2011-04-27 |
|
64
|
Choi, H.K., Lim, Y.S., Kim, Y.-S., Park, S.Y., Lee, C.H., Hwang, K.W., and Kwon, D.Y., 2008, Free-radical-scavenging and tyrosinase-inhibition activit
조회수 900
식품공학과
08.05.29
|
900
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
63
|
|
774
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
62
|
|
779
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
61
|
|
775
|
식품공학과 |
2008-05-29 |
|
60
|
Park, H.S., Lee, H.J., Shin, M.H., Lee, K.-W., Lee, H.J., Kim, Y.-S., Kim, K.O., and Kim, K.H., 2007, Effects of cosolvents on the decaffeination of g
조회수 769
식품공학과
08.05.28
|
769
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|
59
|
|
747
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|
58
|
|
622
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|
57
|
|
617
|
식품공학과 |
2008-05-28 |
|