16
|
Lee, Y.*, B. S. Kim*, S. Choi, E.-Y. Lee, S. Park, J. Hwang, Y. Kwon, J. Hyun, C. Lee, J. F. Kim, S. H. Eom, and M. H. Kim. 2019. Makes caterpillar
조회수 840
식품공학과
19.10.22
|
840
|
식품공학과 |
2019-10-22 |
|
15
|
Lee, Z. -W.*, B. S. Kim*, K. K. Jang, Y. -J. Bang, S. Kim, N. -C. Ha, Y. H. Jung, H. J. Lee, H. J. Han, J. -S. Kim, J. Kim, P. K. Sahu, L. S. Jeong
조회수 787
식품공학과
19.10.22
|
787
|
식품공학과 |
2019-10-22 |
|
14
|
|
699
|
식품공학과 |
2019-10-22 |
|
13
|
|
927
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|
12
|
|
895
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|
11
|
|
752
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|
10
|
Kim, Y.*, B. S. Kim*, Y. J. Park, W. -C. Choi, J. Hwang, B. S. Kang, T. -K. Oh, S. H. Choi, and M. H. Kim. 2010. Crystal structure of SmcR, a quorum-s
조회수 817
식품공학과
18.08.01
|
817
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|
9
|
|
683
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|
8
|
|
803
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|
7
|
|
665
|
식품공학과 |
2018-08-01 |
|