| No. | 제목 | 조회수 | 작성자 | 작성일 | 첨부 |
|---|---|---|---|---|---|
| 26 | 741 | 식품생명공학과 | 2022-09-20 | ||
| 25 | 635 | 식품생명공학과 | 2022-09-20 | ||
| 24 | 776 | 식품공학과 | 2022-03-02 | ||
| 23 | 777 | 식품공학과 | 2022-03-02 | ||
| 22 | 740 | 식품공학과 | 2021-09-15 | ||
| 21 | 818 | 식품공학과 | 2021-09-15 | ||
| 20 | 800 | 식품공학과 | 2021-03-22 | ||
| 19 | 997 | 식품공학과 | 2021-03-22 | ||
| 18 | 851 | 식품공학과 | 2021-03-22 | ||
| 17 |
Byoung Sik Kim. 2018. The modes of action of MARTX Toxin effector domains. Toxins.
조회수 1075
식품공학과
19.10.22
|
1075 | 식품공학과 | 2019-10-22 |