No. | 제목 | 조회수 | 작성자 | 작성일 | 첨부 |
---|---|---|---|---|---|
116 |
Studies on principal properties of PP, LDPE-nanocomposites for food packaging / 최리나 (2011)
조회수 733
식품공학과
13.10.22
|
733 | 식품공학과 | 2013-10-22 | |
115 | 663 | 식품공학과 | 2013-10-22 | ||
114 |
Efficacy of intense pulsed light as a sterilization treatment for powder foods / 정현 (2011)
조회수 605
식품공학과
13.10.22
|
605 | 식품공학과 | 2013-10-22 | |
113 |
Subcritical water extraction of flavonol quercetin from onion skin / 고민정 (2010)
조회수 600
식품공학과
13.10.22
|
600 | 식품공학과 | 2013-10-22 | |
112 | 701 | 식품공학과 | 2013-10-22 | ||
111 | 629 | 식품공학과 | 2013-10-22 | ||
110 | 676 | 식품공학과 | 2013-10-22 | ||
109 | 752 | 식품공학과 | 2013-10-22 | ||
108 | 599 | 식품공학과 | 2013-02-07 | ||
107 | 580 | 식품공학과 | 2013-02-07 |